Implantáció

Belelapoztam egy 1904-ben íródott fogászati könyvbe, ahol az egyik fejezet címe az implantáció volt. Nem hitem a szememnek!

A foggyökér beültetés már több mint 100 éve is foglalkoztatta a fogorvosokat, próbálkoztak is az összes felmerülő anyaggal, állati és emberi csontokból készült implantátumokkal, de az igazán megfelelő anyag még nem állt a rendelkezésükre.

A próbálkozásaikból mára egy kiforrott, megbízható, nagy biztonsággal alkalmazható technika született.

Ahhoz, hogy ezzel a technikával hosszú távú jó eredményt érjünk el, nagy gyakorlat, operációs rutin, és speciális eszközök szükségesek.Implantátumtól csak megfelelő csontkínálat, pontos behelyezés esetén várható el jó eredmény. A műtét elvégzése előtt a lehetőségek felméréséhez röntgen diagnosztika, esetleg CT szükséges, illetve megelőző beavatkozások, esetleges csontpótlás.

Mi az implantőr sebésszel konzultálunk arról, hogy milyen pótlás készülhet, ő szájsebészeti és műtéti körülmények között rendelőjében behelyezi az implantátumokat. A gyógyulási folyamat befejeződése után  (a csontosodási folyamatot műszerrel ellenőrzi), mi  elkészítjük az implantátumokra épített fogpótlást.

Ne menjen még el!
Szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése KÖTELEZŐ, ha 18 év alatti gyermekét kíséret nélkül engedi el hozzánk.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzdTZ3F5eE1IazhVP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Üdvözöljük megújult weboldalunkon!