Bemutatkozás

Dr. Kerekes Sándor vagyok, rendelőnk szakmai vezetője. 40 éve dolgozom kisvárosunkban. Ma már 5 fogorvos kollégámmal együtt alkotunk gyógyító közösséget.
Arra törekszünk, hogy az általunk elvégzett munka legyen esztétikus, funkciójában megfelelő és minőségében tartós.
Meggyőződésem, hogy a csapatmunka -divatos szóval team munka – hozza a legjobb eredményeket. A fiatalok korszerű tudása az új anyagok és eljárások terén és az idősebb kollégák úgynevezett tapasztalati orvoslás terén szerzett gyakorlata a siker kulcsa.

Csapatunk nagyon fontos tagjai asszisztenseink, akik rendelőnk arculatának meghatározói. Ők az elsők, akik pácienseinkkel kapcsolatba lépnek.

Az együttműködés Önnel tevékenységünk egyik legfontosabb pillére. A munkát mi készítjük, de Ön viseli, reményeink szerint hosszú ideig. Minden esetben törekszünk  elvárásait, elképzeléseit összeegyeztetni a szakmai lehetőségekkel. Ennek nagyon fontos eleme a fogtechnikusainkkal való konzultáció, így együttesen tudjuk kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb megoldást.

Ha szükséges bemutató minta segítségével demonstrálni tudjuk a várható eredményt. Nem akarunk pácienseink helyett dönteni, de tudunk a döntésben segíteni!

Tudjuk, hogy fogorvosi székben ülni nem kellemes dolog, de a partneri viszony az orvos és páciense között reményeink szerint könnyebbé teszi ezeket a nehéz perceket.

Betegeink mondták

"Több mint 20 éves ismeretségünk alatt emberileg és szakmailag a legjobb helyen érzem magam! Maximálisan elégedett vagyok azzal amit itt kapok!"

Kissné Márti

"Nem szeretek fogászatra járni, halogattam a dolgot rendesen! A kezelés után úgy éreztem kár volt eddig szenvedjek! Megnyugodtam, amikor a fogorvosom azt mondta – megoldjuk!"

Munkhárt Péter

"Csodálatos, végtelen empátiával megáldott és szakmailag kikezdhetetlen orvosok és segítőik alkotják a Sülysáp Fogászat csapatát! A gyökérkezelésem óta maximális elismeréssel adózom nekik! Köszönet és Respect!"

Rippelné Ferencz Angéla

"Köszönöm a fájdalommentes kezeléseket, a közvetlen és szeretetteljes orvos-beteg kapcsolat kialakítását és a jó fogakat!"

Varróné Ilona

"Teljesen ellazultam ettől az almazöld színtől, elszállt minden aggodalmam. Persze kiderült, hogy feleslegesen aggódtam! Jó látni és tapasztalni, hogy itt tényleg gyógyítanak!"

Dörner Péter

"Amikor hazamentem a családom nem tudta megmondani hol van az új pótlásom! Visszakaptam az önbizalmamat! Köszönöm!"

Klári

"Ilyen nincs csak a mesében! ....Meg a Sülysáp fogászaton!
Maximálisan elégedett vagyok a környezettel, a dolgozók munkájával és a páciensekhez való hozzáállásával!
Kellemesen és biztonságban éreztem magam!"

Gódorné

Gódorné

Ne menjen még el!
Szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése KÖTELEZŐ, ha 18 év alatti gyermekét kíséret nélkül engedi el hozzánk.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzdTZ3F5eE1IazhVP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Üdvözöljük megújult weboldalunkon!