Bemutatkozás

Dr. Kerekes Sándor vagyok, rendelőnk szakmai vezetője. 40 éve dolgozom kisvárosunkban. Ma már 5 fogorvos kollégámmal együtt alkotunk gyógyító közösséget.
Arra törekszünk, hogy az általunk elvégzett munka legyen esztétikus, funkciójában megfelelő és minőségében tartós.
Meggyőződésem, hogy a csapatmunka -divatos szóval team munka – hozza a legjobb eredményeket. A fiatalok korszerű tudása az új anyagok és eljárások terén és az idősebb kollégák úgynevezett tapasztalati orvoslás terén szerzett gyakorlata a siker kulcsa.

Csapatunk nagyon fontos tagjai asszisztenseink, akik rendelőnk arculatának meghatározói. Ők az elsők, akik pácienseinkkel kapcsolatba lépnek.

Az együttműködés Önnel tevékenységünk egyik legfontosabb pillére. A munkát mi készítjük, de Ön viseli, reményeink szerint hosszú ideig. Minden esetben törekszünk  elvárásait, elképzeléseit összeegyeztetni a szakmai lehetőségekkel. Ennek nagyon fontos eleme a fogtechnikusainkkal való konzultáció, így együttesen tudjuk kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb megoldást.

Ha szükséges bemutató minta segítségével demonstrálni tudjuk a várható eredményt. Nem akarunk pácienseink helyett dönteni, de tudunk a döntésben segíteni!

Tudjuk, hogy fogorvosi székben ülni nem kellemes dolog, de a partneri viszony az orvos és páciense között reményeink szerint könnyebbé teszi ezeket a nehéz perceket.

Betegeink mondták

"Több mint 20 éves ismeretségünk alatt emberileg és szakmailag a legjobb helyen érzem magam! Maximálisan elégedett vagyok azzal amit itt kapok!"

Kissné Márti

"Nem szeretek fogászatra járni, halogattam a dolgot rendesen! A kezelés után úgy éreztem kár volt eddig szenvedjek! Megnyugodtam, amikor a fogorvosom azt mondta – megoldjuk!"

Munkhárt Péter

"Csodálatos, végtelen empátiával megáldott és szakmailag kikezdhetetlen orvosok és segítőik alkotják a Sülysáp Fogászat csapatát! A gyökérkezelésem óta maximális elismeréssel adózom nekik! Köszönet és Respect!"

Rippelné Ferencz Angéla

"Köszönöm a fájdalommentes kezeléseket, a közvetlen és szeretetteljes orvos-beteg kapcsolat kialakítását és a jó fogakat!"

Varróné Ilona

"Teljesen ellazultam ettől az almazöld színtől, elszállt minden aggodalmam. Persze kiderült, hogy feleslegesen aggódtam! Jó látni és tapasztalni, hogy itt tényleg gyógyítanak!"

Dörner Péter

"Amikor hazamentem a családom nem tudta megmondani hol van az új pótlásom! Visszakaptam az önbizalmamat! Köszönöm!"

Klári

"Ilyen nincs csak a mesében! ....Meg a Sülysáp fogászaton!
Maximálisan elégedett vagyok a környezettel, a dolgozók munkájával és a páciensekhez való hozzáállásával!
Kellemesen és biztonságban éreztem magam!"

Gódorné

Gódorné

Kedves Pácienseink!

Rendelőnk előjegyzéses rendszerben működik! Pácienseink ½ órás időközökben vannak előjegyezve. Erre az időtartamra a biztonságos betegellátás érdekében feltétlenül szükség van!

 Az időpont nélkül érkező páciensek jelentős várakozási idő növekedést okoznak!

Rendeléseinken időpont nélkül érkező pácienseket csak korlátozott számban tudunk ellátni és kizárólag  elsősegélyt tudunk nyújtani számukra!

Kérjük minden egyéb esetben egyeztessenek előre időpontot!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Ne menjen még el!
Szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése KÖTELEZŐ, ha 18 év alatti gyermekét kíséret nélkül engedi el hozzánk.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzdTZ3F5eE1IazhVP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Üdvözöljük megújult weboldalunkon!