Fogorvos kollégát keresünk

Magánrendelőnk 20 éve működik, ez idő alatt több mint  16000 páciens fordult meg nálunk magán és NEAK (régebben OEP) finanszírozott ellátás keretében.

Az álmunk, hogy bebizonyítsuk, hogy vidéken is lehetséges  olyan magas szintű  fogászati ellátást nyújtani mint a fővárosban. A Budapesttől való 25 km távolság nem jelenthet „fényéveket” az ellátás tekintetében. Sőt!

Büszkén mondhatjuk, hogy  pácienseink hűségesek, ragaszkodnak hozzánk , szeretnek minket!

Néhány vélemény rólunk:

 „ Tegnap délután időpont nélkül mentünk először a rendelőbe a 7 éves fiammal. Meglepődtem, hiszen nagyon-nagyon korrektek voltak, barátságosak, ami nagyon fontos egy ilyen helyen. Az egész belső tér kulturált, szép hely. És a dr.néni (dr.Gréczy Zsófia hozzá jutottunk be), az asszisztens is mindenki csudi jófej volt. Gyerekem nem feszengett, mondták mikor mit csinálnak vele, fájdalom nélkül mosolyogva jöttünk ki a rendelőből. Úgy gondolom megtaláltuk a családom számára megfelelő helyet. J Bátran tudom ajánlani mindenkinek őket! „

Boros Andrásné Marcsi

„Nálam jobban aligha félt ember eddig a fogászoktól, de ez volt a legjobb élményem valaha is, sírva mentem oda elsőnek a félelemtől, de minden alkalommal utána már mosolyogva mentem be. Kedves, megértő, és profi mindenki, a lehető legfájdalommentesebben kezeltek. komolyan. Külön köszönet Perjési Tímea doktornőnek, hogy megmentette a fogam, legközelebb is bátran megyek.”

Fűzi Nikolett

 • ha még nem találtad meg a helyed ahol jól érzed magad szakmai és emberi szempontból egyaránt
 • ha eleged van belőle, hogy csak egy apró fogaskerék legyél egy gépezetben
 • ha szeretnél biztos egzisztenciát, jó fizetést és még jó légkörre is vágysz

ismerj meg minket közelebbről!

A Sülysáp fogászat számokban:

páciens

NEAK finanszírozott páciens (2 felnőtt, 1 iskola-ifjúsági praxis)

fős motivált, jókedvű csapat

Miért érdemes csatlakoznod csapatunkhoz?

 1. kihívások: Nagy forgalmú rendelő vagyunk, ahol a konzerváló fogászat és fogpótlástan keretén belül minden kihívásnak meg tudunk felelni. Nagy gyakorlatot szerezhetsz az ambuláns ellátás a protetika és az implant protetika területén egyaránt.
 2. szakmai és emberi fejlődés: Főorvosunk 45 év szakmai tapasztalatával segíti fejlődésedet. Folyamatosan képezzük magunkat mind külsős, mind belső tanfolyamokon, képzéseken. Mindezt támogató légkörben, egymást segítve. Büszkék vagyunk rá, hogy bár  sok nő van a csapatban  és tudjuk, hogy ez sok helyen idéz elő nem egyszerű helyzeteket, nálunk a lányok feszültség mentesen vidáman, szeretetteljes légkörben tudnak együttműködni!
 3. Profi munkaeszközök: Tudjuk, hogy a jó munkához kiváló eszközökre van szükség, így nálunk ez biztosítva van. Ha szükséged van a munkádhoz valamilyen új eszközre,anyagra, csak jelezned kell nekünk!
 4. Munkaidő: Két műszakos munkarendben dolgozunk, (8-14 óráig és 14-20 óráig) heti 36 órában, hétfőtől péntekig. A munkabeosztás tekintetében rugalmasak vagyunk. Nálunk a rendelések általában pörgősek, kevés az üresjárat!
 5. Fizetés: Alapfizetés+ teljesítmény arányos bérezés. Százalékot nemcsak a pótlási, hanem minden beavatkozásból adunk. Innentől kezdve csak rajtad múlik, hogy mennyit keresel. Páciensünk van bőven!
 6. Stabil pácienskör: Tapasztalatunk azt mutatja, hogy néhány hónap alatt stabil, hűséges pácienskört tudsz magadnak kialakítani. Csak a szorgalmadon és a teherbírásodon múlik, hogy ezt a lehetőséget milyen mértékben használod ki!
 7. Stabil értékrend, jófej kollégák: Pácienseink jólétéért dolgozunk, de ez nem zárja ki, hogy jól is érezzük magunkat! A munkát nagyon komolyan vesszük, magunkat már nem annyira! Csapatunkat nagyon tudatos értékrend mentén építjük, nagyon fontos számukra a másik ember elfogadása, tisztelete. Nem szeretjük a „játszmákat”! Szeretjük az energiáinkat a fejlődésre és az örömteli munkára fókuszálni.

Mit várunk tőled emberileg?

 • Alázattal fordulsz az emberek és a szakma felé. Tudod, hogy mit tudsz, és azt is mit nem tudsz (még).
 • Szeresd a pörgős munkatempót.  – Nálunk naponta sok páciens fordul meg, nincs üresjárat.
  Fel kell venned a ritmust.
 • Tudsz csapatban dolgozni – nem manipulálsz, őszinte és egyenes vagy, ha problémád van megmondod.
 • Ha tévedsz felvállalod, és tanulsz belőle. Senki sem várja el, hogy tökéletes legyél, csak tudd mikor nem vagy az.

Mit várunk tőled szakmailag?

 • Legyél fejlődőképes, akarj tanulni.
 • Kommunikálj jól a páciensekkel, légy türelmes.
 • Proaktivitást

Mikor vagy proaktív?

 1. Ha a munkád során folyamatosan azon jár az eszed, hogy mit hogyan tudnál jobban, ügyesebben, hatékonyabban csinálni. Fontos azonban, hogy ez csak akkor ér valamit, ha megfelelő időben és módon el is mondod ezt a vezetődnek, kollégáidnak.
 2. Ha magadtól is jelentkezel újabb kihívásokért. Ha pedig kapsz egy feladatot, akkor átgondolod, és utána kérdéseket teszel fel a feladattal kapcsolatban. Így tudni fogod, hogy mit és miért kell csinálod. Meglesz az esélyed arra, hogy fejlődj és tényleg értékes és minőségi munkát adj ki a kezedből!
 3. Ha kellően kritikus vagy a körülötted levő dolgokkal kapcsolatban, de mindezt nem azért teszed, hogy panaszkodhass. Hanem azért, hogy mindenből a legjobbat hozd ki.

Ismerd meg városunkat!

Sülysáp város Pest megye közepén Budapesttől 25 km-re keletre helyezkedik el. Lakossága 8300 fő és területe alapján a Tápió menti járás második legnagyobb települése. Békés, családias hangulatú kisváros, mely műemlékei mellett még csillagvizsgálóval is büszkélkedhet.

Megközelíthetőség:  rendelőnk címe: 2241 Sülysáp Fő u.6.

Autóval a 31-es főút mentén, Budapesttől kb. 35 perc

Vonattal: a Keleti Pályaudvarról 40 perc. (onnan 8 perc séta a rendelő)

 

Lakás gondod van? – Megoldjuk!

Rendelőnk mellett igényesen kialakított, jól felszerelt szolgálati lakás várja gazdáját!

Jelentkezés

Név(Kötelező)
Max. file size: 10 MB.

Copyright ©Minden jog fenntartva. | DENTAFORM KFT. | Készítette: WeblapDoki

Kedves Pácienseink!

Rendelőnk előjegyzéses rendszerben működik! Pácienseink ½ órás időközökben vannak előjegyezve. Erre az időtartamra a biztonságos betegellátás érdekében feltétlenül szükség van!

 Az időpont nélkül érkező páciensek jelentős várakozási idő növekedést okoznak!

Rendeléseinken időpont nélkül érkező pácienseket csak korlátozott számban tudunk ellátni és kizárólag  elsősegélyt tudunk nyújtani számukra!

Kérjük minden egyéb esetben egyeztessenek előre időpontot!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Ne menjen még el!
Szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése KÖTELEZŐ, ha 18 év alatti gyermekét kíséret nélkül engedi el hozzánk.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzdTZ3F5eE1IazhVP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Üdvözöljük megújult weboldalunkon!