Kedves ellátási körzetünkbe tartozó ( TB-s) pácienseink!

A 10/2020.(III.14.) EMMI rendelet értelmében a fogászati alapellátásban (TB)  a kihirdetett vészhelyzet ideje alatt csak sürgősségi beavatkozások végezhetők! (Ezen ellátások körébe tartozó beavatkozások listáját a Facebook oldalunkon, a  jegyzetekben olvashatják).

Ezért rendelőnkben  új ellátási rend lép életbe!

A járványveszély csökkentése érdekében különösen fontos, hogy betartsuk azokat az intézkedéseket, amelyek a vírus terjedését lassíthatják.

Így március 16-tól hétfőtől az előre egyeztetett időponttal rendelkező TB-s pácienseinket kérjük, hogy a halasztható (nem sürgősségi körbe tartozó) beavatkozásokat telefonon mondják le, mert azt nem végezhetjük el!

Ha nincs időpontja, de sürgősségi ellátásra szorul ( őrjítő fájdalom, baleset, vérzés, dagadás) kérjük érkezését minden esetben előre egyeztesse rendelőnkkel a/29-435-388-as telefonon ( Úriban: 29/751-741 a telefonszám).

Minden erőnkkel igyekszünk megteremteni a biztonságos betegellátás feltételeit, ezért  kiemelten fontos, hogy előre tervezhető legyen az ellátás!

Semmiképpen sem szeretnénk az Önök és a mi érdekünkben, ha 2 páciensnél több tartózkodna egyszerre a váróhelyiségben!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Kedves Pácienseink!

Rendelőnk előjegyzéses rendszerben működik! Pácienseink ½ órás időközökben vannak előjegyezve. Erre az időtartamra a biztonságos betegellátás érdekében feltétlenül szükség van!

 Az időpont nélkül érkező páciensek jelentős várakozási idő növekedést okoznak!

Rendeléseinken időpont nélkül érkező pácienseket csak korlátozott számban tudunk ellátni és kizárólag  elsősegélyt tudunk nyújtani számukra!

Kérjük minden egyéb esetben egyeztessenek előre időpontot!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Ne menjen még el!
Szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése KÖTELEZŐ, ha 18 év alatti gyermekét kíséret nélkül engedi el hozzánk.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzdTZ3F5eE1IazhVP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Üdvözöljük megújult weboldalunkon!