Kedves Pácienseink!

 

A Nemzeti Egészségügyi Központ utasítása értelmében:

  • A közfinanszírozott ellátásban ( TB-s ellátás) az invazív beavatkozások- (testüregben történő, vagy bőrön, nyálkahártyán áthaladó fizikai beavatkozások) – ilyenek a fogászati beavatkozások is csak  érvényes védettségi igazolvánnyal vehetők igénybe!
  • Érvényes védettségi igazolvány hiányában a beavatkozás elvégzésének feltétele a beavatkozást megelőző 48 órán belüli negatív SARS-CoV2 PCR teszt eredmény és a beavatkozás napján elvégzett negatív antigén gyorsteszt eredmény. Mindkettő szükséges! Ennek költségei a pácienst terhelik.
  • A szakorvosi vélemény szerint nem oltható személyek és a 0-16 év közöttiek SARS-CoV-2 PCR tesztje és antigén gyorstesztje térítésmentes.
  • Sürgősséginek minősülő beavatkozásokra és a vérvételre ez nem vonatkozik.

 

Ezek a rendelkezések a magánellátás igénybe vételét nem érintik.

Kedves Pácienseink!

Rendelőnk előjegyzéses rendszerben működik! Pácienseink ½ órás időközökben vannak előjegyezve. Erre az időtartamra a biztonságos betegellátás érdekében feltétlenül szükség van!

 Az időpont nélkül érkező páciensek jelentős várakozási idő növekedést okoznak!

Rendeléseinken időpont nélkül érkező pácienseket csak korlátozott számban tudunk ellátni és kizárólag  elsősegélyt tudunk nyújtani számukra!

Kérjük minden egyéb esetben egyeztessenek előre időpontot!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Ne menjen még el!
Szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése KÖTELEZŐ, ha 18 év alatti gyermekét kíséret nélkül engedi el hozzánk.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzdTZ3F5eE1IazhVP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Üdvözöljük megújult weboldalunkon!